:: play in ::

GHALBHA.NET - Connecting The Hearts

قلبها.نت :: نمايش موضوعات - هنری

`

هنری
رفتن به صفحه قبلي  1, 2

ارسال موضوع جديد  پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر 

قلبها.نت صفحه اول انجمن -> هنری

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام

ArSiN
مسئول
مسئول

وضعيت: آفلاين
27 بهمن ماه ، 1386
تعداد ارسالها: 165
محل سكونت: ShirAz

ارسالارسال شده در: دوشنبه، 31 تير ماه ، 1387 18:57:12    موضوع مطلب: هنری پاسخ همراه با اعلان

نيمي از تدوين مجموعه طنز «غيرمحرمانه» به پايان رسيد
مجموعه تلويزيوني غير محرمانه پس ازپايان مرحله تصويربرداري، نيمي از تدوين خود را سپري كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از روابط عمومي شبكه تهران، مسعود رسام كه اين روزها دوره نقاهت بيماري خود را مي‌گذارند، كار آماده‌سازي «غيرمحرمانه» را به پايان مي‌رساند تا شبكه تهران در فرصت و مجالي مناسب كه احتمالا بعد از پايان ماه مبارك رمضان است، اين سريال 14 قسمتي را به نمايش بگذارد.
بنابر اين گزارش،‌ جامه‌بزرگي به همراهي گروهي كار تدوين سريال را انجام مي‌دهد و در حال حاضر پروژه با چند آهنگساز براي ساخت تيتراژ وارد مذاكره شده است.
مجموعه تلويزيوني غيرمحرمانه در 14 قسمت 45 دقيقه‌اي در گروه فيلم و سريال شبكه تهران با حضور بازيگراني چون يوسف تيموري، فريبا نادري، سحر ولدبيگي، رضا توكلي، مهران رجبي، فلور نظري، ندا مقصودي، عباس محجوب و... ساخته شده است.
داستان اين سريال درباره يك افسر بازنشسته راهنمايي و رانندگي است، او خودرويي را طراحي مي‌كند كه دستورهاي غيرقانوني راننده‌اش را اجرا نمي‌كند و فقط براساس قوانين رفتار مي‌كند، اين امر باعث مي‌شود صاحبان خودرو، آن را بفروشند و...
نويسنده سريال رضا مقصودي است كه در هر قسمت داستان يكي از شخصيت‌ها كه صاحب اين خودروي عجيب است را نقل مي‌كند.
اين سريال از حال‌وهواي كمدي و طنز برخوردار است و كليه لوكيشن‌هاي آن در تهران بوده است.
ديگر عوامل اين برنامه بدين شرح است: طراح صحنه، حسن روح‌پروري، مدير توليد: محمدرضا نجفي، صدابردار: سعيد احمدي، تصويربرداران: امير قربان‌خاني و سهيل نوروزي، مدير برنامه‌ريزي، عليرضا سبزواري و تهيه‌كننده و كارگردان مجموعه سيدامير پروين حسيني و مسعود رسام هستند.

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي

ArSiN
مسئول
مسئول

27 بهمن ماه ، 1386

ارسالارسال شده در: سه شنبه، 1 مرداد ماه ، 1387 09:46:01    موضوع مطلب: هنری پاسخ همراه با اعلان

مهتاب كرامتي به «بيست» پيوست
خبرگزاري فارس: «پوران درخشنده» از حضور «مهتاب كرامتي» به عنوان بازيگر فيلم «بيست» خبر داد.
اين كارگردان در مورد پروژه «بيست»(عبدالرضا كاهاني) كه تهيه‌كنندگي آن را برعهده گرفته به خبرنگار سينمايي فارس گفت: مهتاب كرامتي جديدترين بازيگري است كه به پروژه بيست ملحق شده و به همراه پرويز پرستويي جلوي دوربين مي‌رود.
وي افزود: پيش توليد روند مناسبي را طي مي‌كند و قرار است پانزدهم مرداد ماه اين فيلم را كليد بزنيم .
بنا بر اين گزارش، ازبيني لوكيشن هاي«بيست» در حال انجام است و بازيگران مطرح ديگري هم در روزهاي آينده به اين گروه اضافه مي‌شوند.
از جمله ديگر عوامل بيست ميتوان به مهران احمدي(دستيار و برنامه‌ريز كارگردان)، شيما منفرد(منشي صحنه)، مژگان قائم مقامي(سرمايه‌گذار) وعباس درخشنده و جمهور شكيبا (مديران توليد)اشاره كرد.
به گزارش فارس،فيلم «بيست» درباره يك تالار پذيرايي است كه تعدادي كارگر در آن مشغول به كار هستند و وابستگي عاطفي و كاري به تالار دارند. تالار قرار است در بيست روز بعد تعطيل شود. آنها در اين روزها بايد تلاش كنند اين اتفاق نيافتد.
اين فيلم سومين كار سينمايي عبدالرضا كاهاني پس از دو فيلم«آدم»و«آن جا»است.

بازگشت به بالا

ArSiN
مسئول
مسئول

27 بهمن ماه ، 1386

ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 3 مرداد ماه ، 1387 21:59:39    موضوع مطلب: هنری پاسخ همراه با اعلان

وزارت ارشاد به برگزاركنندگان جشنواره مد ولباس تذكر داد
كارگروه ساماندهي مد ولباس معاونت امورهنري وزارت فرهنگ وارشاد اسلامي ضمن تذكر به مسئولان برگزاركننده جشنواره مد ولباس، خواستار رعايت كامل ضوابط قانوني جشنواره مد ولباس منطبق با فرهنگ وهويت ايراني شد .
در اطلاعيه اين كارگروه كه روز پنجشنبه در اختيار ايرنا قرار گرفت، وزارت فرهنگ وارشاد اسلامي از برگزاركنندگان جشنواره مد و لباس خواسته است از حريم فرهنگ عمومي، پاسداري و مد ايراني را متناسب با شان جمهوري اسلامي ايران معرفي كنند.
بر اساس اين اطلاعيه، در پاسخ به نگراني‌هاي مردمي و علاقه مندان به فرهنگ و هنر اصيل ايران اسلامي درخصوص عدم تناسب برخي امور در برگزاري جشنواره مد ولباس، وزارت ارشاد به مسئولان مربوطه تذكر داده است.
اطلاعيه وزارت ارشاد تصريح كرده است: ورود به عرصه‌هاي مد، بنا به ضرورتهايي از جمله توليد الگوهاي رفتاري متناسب با شاخص‌هاي فرهنگ وهويت ايران اسلامي در برابر آسيب‌هاي ناشي از واردكننده بودن و تقليد صرف از الگوهاي نامتجانس با فرهنگ خودي صورت مي‌گيرد و اين ضرورتها بايد با دقت از سوي دست اندركاران رعايت شود.
سومين جشنواره مد ولباس با عنوان زنان سرزمين من از ‪ ۲۵‬تيرماه سال جاري در كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان واقع در خيابان حجاب برپاشده است.
اين جشنواره روز شنبه ، پنجم مرداد به كار خود پايان مي‌دهد.

بازگشت به بالا

ArSiN
مسئول
مسئول

27 بهمن ماه ، 1386

ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 3 مرداد ماه ، 1387 22:22:31    موضوع مطلب: هنری پاسخ همراه با اعلان

احتمال همکاری آنجلينا جولی و همسر سابقش در يک فيلم
آنجلينا جولی، ستاره هاليوود همراه با همسر سابقش بيلی باب تورنتون در فيلمی همبازی می شوند. بيلی باب تورنتون اين موضوع را در مصاحبه ای با مجله ماکسيم آمريکا بيان کرد.
ثورنتون در اين مصاحبه گفت: رابطه وی با جولی پس از جدايی، دوستانه و صادقانه بوده و آن ها در نظر دارند همين که فيلمنامه مناسبی يافتند با يکديگر بر پرده سينما ظاهر شوند.
بيلی باب تورنتون، بازيگر، فيلمساز و خواننده ۵۳ آمريکايی تا کنون پنج بار ازدواج کرده که آخرين آن ازدواج با آنجلينا جولی بود. اين دو از سال ۲۰۰۰ تا ۲۰۰۳ با هم زندگی کردند.
ثورنتون حتی ترانه ای به نام «آنجلينا» را به آنجلينا جولی اهدا کرده بود.
بيلی باب تورنتون در نقش های کوتاه و بلند، منفی و مثبت بيش از سی فيلم بازی کرده است. وی که خواننده راک اند رول نيز هست تا کنون سه آلبوم موسيقی نيز به بازار داده است.
آنجلينا جولی ۳۳ ساله، يکی از ستاره های معروف دنيای سينما نيز نخستين بار در سال ۱۹۹۶ با جانی لی ميلر، بازيگر بريتانيايی ازدواج کرد و در ۱۹۹۹ از وی جدا شد.
پس از اين جدايی با بيلی باب تورنتون، که بيست سال از وی بزرگ تر بود آشنا شد و با او ازدواج کرد.
پس از جدايی از تورنتون، به هنگام بازی در فيلم «آقا و خانم اسميت» در سال ۲۰۰۵ با براد پيت که آن زمان همسر جنيفر آنيستون، بازيگر معروف سريال «دوستان» بود در ارتباطی نزديک قرار گرفت که پس از مدتی به زندگی مشترک با وی انجاميد.
آنجلينا جولی و براد پيت که پيش از اين چندين کودک را به فرزندی برگزيده بودند؛ ۱۲ ژوئيه امسال صاحب دوقلويی شدند که برای چند روز به يکی از خبرهای اصلی روزنامه ها و سايت های اينترنتی تبديل شد.
اکنون پس از اظهار نظر بيلی باب تورنتون در باره همبازی شدن با آنجلينا جولی بايد از خبر همکاری براد پيت و جنيفر آنيستون نيز تعجب نکرد. جنيفر آنيستون پس از تولد دوقولوهای جولی و پيت به براد پيت تبريک گفته بود.
صاحب نظران عرصه زندگی زناشويی معتقدند: «چه خوب است اگر زوج ها از هم جدا می شود، اين جوری جدا شوند!»

بازگشت به بالا

ArSiN
مسئول
مسئول

27 بهمن ماه ، 1386

ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 3 مرداد ماه ، 1387 22:25:49    موضوع مطلب: هنری پاسخ همراه با اعلان

فهرست پردرآمدترين بازيگران مرد هاليوود
فوربس، مجله ماهانه اقتصادی، چاپ آمریکا، روز سه شنبه، به روال هر سال، فهرست پردرآمدترين بازيگران مرد هاليوود را، منتشر کرد.
فهرست مورد نظر درآمد بازيگران مرد را از تاريخ اول ژوئن ۲۰۰۷ تا ۳۱ مه ۲۰۰۸ مورد بررسی قرار داده است.
بنا بر اين گزارش، همان طور که انتظار می رفت، ويل اسميت بازيگر ۳۹ ساله که با دو فيلم «من افسانه ام» و «هنکوک»، تماشاگران بسياری را به سالن های سينما کشاند، با درآمد هشتاد ميليون دلار، معادل پنجاه ميليون يورو، در صدر اين فهرست قرار گرفت.
«من افسانه ام» در دسامبر ۲۰۰۷ در نخستين «پايان هفته» نمايش خود ۷۷ ميليون دلار فروش کرد و تا آن زمان رکورد فروش بود و فيلم «هنکوک» که همين ماه ژوئيه به روی پرده سينماهای آمريکا رفت در «نخستين پايان هفته» خود ۶۶ ميليون دلار فروش کرد.
فروش خوب فيلم های ويل اسميت گواهی می داد که حضور اين بازيگر در فيلم ها موفقيت تجاری آن ها را تضمين می کند از اين رو اعلام نام وی در رتبه نخست فهرست پردرآمدترين بازيگران سال جای تعجب نداشت.
جانی دپ، بازيگر ۴۵ ساله آمريکايی که در فرانسه زندگی می کند، و امسال برای فيلم « سوینی تاد»، نامزد دريافت اسکار بهترين بازيگر مرد شد، و در سه فيلم پرفروش «دزدان کارائيب» ميليون ها تماشاگر را به سالن های سينما کشاند، با ۷۲ ميليون دلار در رده دوم قرار دارد.
ادی مورفی، بازيگر ۴۷ ساله فيلم های کمدی، ستاره فيلم «دختران رويايی»، با ۵۵ ميليون دلار در رتبه سوم قرار دارند.
ادی مورفی اين رتبه را با مايک ميرز، ستاره ۴۵ ساله با اصليت کانادايی تقسيم کرد. مايک ميرز بيش از هر چيز به خاطر گويندگی به جای شخصيت اصلی سه کارتون «شرک» مشهور شد.
پس از اين بازيگران، به ترتيب، لئوناردو دی کاپريو، يکی از ستارگانی که مدت ها از پردرآمدترين بازيگران هاليوود محسوب می شد (۴۵ ميليون دلار)، بروس ويليس، بازيگر معروف فيلم های اکشن (۴۱ ميليون دلار)، بن استيلر، بازيگر ۴۸ ساله نيويورکی که اکثرا در فيلم های کمدی ايفای نقش می کند (۴۰ ميليون دلار)؛ قرار دارند.
بعد از اين بازيگران، نيکلاس کيج، برنده جايزه اسکار بهترين بازيگر مرد در سال ۱۹۹۵، با درآمد ۳۸ ميليون دلار بالاتر از ستاره های کمدی، ويل فرل (۳۱ ميليون دلار) و آدام سندلر (۳۰ ميليون دلار) قرار گرفت.
مجله اقتصادی فوربس به خاطر ارائه فهرست های سالانه خود در باره شخصيت های ثروتمند جهان معروف شده است.
يکی از مشهورترين فهرست هايی که فوربس همه ساله منتشر می کند، فهرست ميلياردرهای سال است.
«فوربس عمومی ۲۰۰۰» فهرست دو هزار شرکت بزرگ دنيا است و «فوربس ۵۰۰» نيز فهرست پانصد شرکت بزرگ ايالات متحده آمريکا که هر سال فوربس منتشر می کند. از فهرست های معروف ديگری که اين مجله منتشر می کند می توان به فهرست های «۱۳ ثروتمند فوت شده»، «موفق ترين شرکت های جهان» و « صد نفر از قوی ترين زنان جهان» اشاره کرد.
اين مجله که دفتر مرکزی آن در نيويورک قرار دارد در سال ۱۹۱۷ توسط يک مهاجر اسکاتلندی به نام برتی چارلز فوربس آغاز به کار کرد.

بازگشت به بالا

ArSiN
مسئول
مسئول

27 بهمن ماه ، 1386

ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 3 مرداد ماه ، 1387 22:29:26    موضوع مطلب: هنری پاسخ همراه با اعلان

براد پيت و دی کاپريو در فيلم «حرامزاده های بی شرف»
کوئنتين تارانتينو، فيلمساز ۴۵ ساله آمريکايی با براد پيت، ستاره هاليوود به منظور گفت و گو در باره نقش احتمالی وی در هفتمين فيلم بلندش با نام «حرامزاده های بی شرف» Inglorious Bastards ملاقات کرد.
تارانتينو که ، برنده نخل طلای بهترين فيلم ۱۹۹۴ جشنواره کن و اسکار بهترين فيلمنامه ۱۹۹۵ برای فيلم داستان عامه پسند، است همچنين در نظر دارد با لئوناردو دی کاپريو، ستاره ديگر هاليوود، در باره ايفای نقش ديگری در فيلم جديدش مذاکره کند.
داستان فيلم تازه تارانتينو که شش سال بر روی فيلمنامه آن کار کرده به دوران جنگ جهانی دوم بازمی گردد. در اين فيلم يک گروه از سربازان سرکش آمريکايی که قرار است اعدام شوند اين اقبال را می يابند تا به جای اعدام در کنار نيروهای متفقين در عملياتی عليه ارتش نازی آلمان شرکت کنند.
براد پيت ۴۴ ساله، همسر آنجلينا جولی، ستاره معروف هاليوود که تنها چند روز از تولد دو قلوهايشان می گذرد، قرار است در اين فيلم نقش آلدو راين، ستوان ارتش آمريکا را بازی کند و لئوناردو دی کاپريوی ۳۴ ساله نيز در نقش هانس لاندا، افسر نازی ظاهر شود.
اين نخستين باری است که اين دو بازيگر در فيلمی از کوئينتين تارانتينو حضور می يابند.
پيش از اين تارانتينو در نظر داشت بازيگرانی چون آدام ساندلر، بروس ويليس، سيلوستر استالونه و يا حتی آرنولد شوارتزينگر را برای نقش اول اين فيلم شرکت دهد.
او گفته بود: «هميشه آرزو داشتم اين ستاره ها را با هم در يک فيلم خود داشته باشم.»
تاکنون حضور دو بازيگر ديگر، تيم راث و مايکل مدسون در اين فيلم قطعی شده است.
به نوشته هاليوود ريپورتر، فيلمبرداری «حرامزاده های بی شرف» قرار است پاييز امسال در کشورهای آلمان و فرانسه آغاز شود و تارانتينو مايل است آن را برای ماه مه سال آينده و جشنواره فيلم کن آماده کند.
کوئينتين تارانتينو که تاکنون به جز «داستان عامه پسند»، فيلم های سگدانی (۱۹۹۲)، جکی براون (۱۹۹۷)، بيل را بکش – بخش نخست (۲۰۰۳)، بيل را بکش – بخش دوم (۲۰۰۴) و ضد مرگ (۲۰۰۷) را ساخته از زمره فيلمسازانی است که فيلم تازه ای از او در محافل سينمايی جهان همواره به عنوان موضوعی پراهميت تلقی شده است.

بازگشت به بالا

ArSiN
مسئول
مسئول

27 بهمن ماه ، 1386

ارسالارسال شده در: جمعه، 4 مرداد ماه ، 1387 17:40:50    موضوع مطلب: هنری پاسخ همراه با اعلان

ماجراي آخرين سيلي‌هاي «خسرو شكيبايي» به پسرش
خبرگزاري فارس: «پوريا شكيبايي» در يك برنامه تلويزيوني از خاطره ماجراي آخرين سيلي‌هاي پدرش در آخرين لحظات عمر سخن گفت.
به گزارش خبرگزاري فارس، در برنامه تلويزيوني «پنج+شب» كه پنجشنبه شب 3 مرداد به روي آنتن شبكه تهران رفت، «پوريا شكيبايي» فرزند مرحوم «خسرو شكيبايي» در كنار «ماني رهنما» و «پويا اميني» به عنوان ميهمان حضور داشتند.
بنا بر اين گزارش، در بخشي از اين برنامه، «پوريا شكيبايي» به شيرين‌ترين خاطره از پدر مرحومش اشاره كرد و گفت: پدر در آخرين لحظات زندگي، در شرايطي كه در بستر بيماري بود، ناگهان من را صدا كرد و به من گفت: تو پسر مني؟ و پس از آن بدون اين كه ديگر سخني بگويد، چهار سيلي محكم به گوش من نواخت...
وي گفت: اين در حالي بود كه من تا اين سن حتي يكبار هم از «خسرو شكيبايي» سيلي نخورده بودم و به هيچ شكل تنبيه بدني نشده بودم...
پوريا شكيبايي گفت: در آن لحظات، اولين و آخرين سيلي‌هاي پدر بر من نواخته شد، گويي مي‌دانست بايد برود و مي‌خواست من را بيدار كند كه از اين پس بدون تكيه‌ بر پدر بايد بار زندگي را به دوش بكشم و اين خاطره عجيب و بزرگي براي من بود.

بازگشت به بالا

ArSiN
مسئول
مسئول

27 بهمن ماه ، 1386

ارسالارسال شده در: جمعه، 4 مرداد ماه ، 1387 17:43:39    موضوع مطلب: هنری پاسخ همراه با اعلان

عمو پورنگ: بودن روي آنتن به هر قيمتي فايده ندارد
خبرگزاري فارس: داريوش فرضيايي كه در ميان كودكان به «عمو پورنگ» معروف است،مي‌گويد: بودن روي آنتن به هر قيمتي فايده ندارد و اين ماندن تنها با گفتن حرف جديد و ارائه برنامه‌هاي نو مفيد است.
داريوش فرضيايي در گفت‌و گو با خبرنگار راديو و تلويزيون فارس درباره موفقيت برنامه‌هايي كه تا به حال اجراي آنها را بر عهده داشته گفت:اگر برنامه نزد بيننده مورد رضايت قرار گرفته، بايد ملاك‌هاي بيننده را بسنجيم. پس اول اين موضوع، از زبان مخاطب عنوان مي‌شود. اما من در زمان اجراي برنامه تمام انرژي، توان و بيشتر رفتارهاي علمي و تجربي‌ام را به كار مي‌گيرم و در يك فضايي كه با همكاري دوستانم اعم از دستيار تهيه، دستيار توليد، نويسنده، كارگردان و ... ميسر مي‌شود،در يك فضاي صميمي و در يك بستر كاملا كودكانه به اجراي برنامه مي‌پردازم.
وي افزود: نحوه اجرا و ارتباط، همه ابزارهايي براي ايجاد يك برنامه خوب و تاثيرگذار هستند. آنچه كه ماحصل كار نشان مي‌دهد و طبق نظرسنجي سازمان، فاكتورهايي كه مد نظر بود، همين‌هاست. يكي هيجان و نشاطي كه در برنامه حاكم بود و ديگري تغيير دكور. هر چند كه ما قبلا خيلي بيشتر دكور عوض مي‌كرديم اما الان به دليل محدوديت‌هايي كه وجود دارد، دكورهايمان متاسفانه با تاخير عوض مي‌شود.
فرضيايي ادامه داد: قبلا دستمان بيشتر باز بود و نماهنگ‌ها و كليپ‌هاي متفاوتي با آهنگ‌هاي مختلف ساخته مي‌شد،‌اما الان با توجه به محدوديت‌هاي مالي و بروكراسي اداري، ما يك مقدار در عمل دچار مشكل هستيم كه مي‌تواند تاثير بدي در كل برنامه بگذارد و اميدوارم با تمهيد، محبت و ياري مسوولان،اتفاقاتي در برنامه بيافتد.
وي درباره استفاده از تجربيات ساير برنامه‌سازان حوزه كودك در برنامه‌هاي خود اظهار داشت:اين برنامه يك برنامه كاملا گروهي است و مطمئن باشيد كار زماني موفق مي‌شود كه به يك انسجام و وحدت فكري و كلمه برسد. ايده‌هاي بچه‌هاي گروه خيلي به هم نزديك است و گاهي يك ايده با همكاري و همفكري گروهي به مرحله اجرا مي‌رسد.جرقه‌هايي كه از طريق خطوط فكري به هم ديگر متصل مي‌شود، در حقيقت آن فضا و طنزي كه ما مد نظرمان است را ايجاد مي‌كند.
عمو پورنگ در ادامه گفت‌و گوي خود تصريح كرد: همه اينها به خاطر رقابت سالمي است كه حكمفرماست و همه ما در كنار هم به اين موفقيت رسيده‌ايم چون ما در برنامه حتي از ايده‌هاي «امير محمد» هم استفاده مي‌كنيم. هر چند كه او بچه است و شايد ايده‌هاي ناپخته‌اي داشته باشد.
وي درمورد ضرورت استفاده از كودكاني نظير «امير محمد» نيز گفت: من سه سال به تنهايي برنامه را اجرا كردم و همواره بحث يكنواخت نشدن و ايجاد فضاهاي شاد را داشته‌ايم. هميشه مرسوم بوده است كه در چنين برنامه‌هايي از عروسك استفاده كردند و خود من هم از اين شيوه استفاده كرده‌ام اما هيچ وقت هيچ عروسكي را ثابت در برنامه‌هايم نگه نداشته‌ام.اما امير محمد يك كودك و يك عروسك واقعي است و بچه‌ها مي‌توانند با او ارتباط برقرار كنند و اگر قرار است به كسي آموزش غير مستقيم داده شود. من به همراه دوستانم معتقديم كه بچه‌اي كه بتواند اين توانايي را داشته باشد، به مراتب بهتر از عروسك است. چون كودكان بسياري با امير محمد ارتباط برقرار كرده‌اند.
وي تصريح كرد: از سوي ديگر يادتان نرود كه وقتي از كودكان بسياري تست گرفته مي‌شود و فقط يك كودك وجود دارد كه قابليت‌ها و توانايي‌هاي لازم را دارد، خوب بالطبع شانس موفقيت به او رو مي‌كند.البته امكان دارد كه افراد ديگري نيز در راه باشند. چون من به يك نفر بسنده نمي‌كنم و اميدوارم بچه‌هاي ديگر نيز با توجه به حال و هواي برنامه بيايند و در آن دخيل شوند.
وي درپاسخ به اين سوال كه احتمال جابه جايي امير محمد با كودكي ديگر چقدر وجود دارد، گفت: امير محمد كودكي است كه قابليت‌هاي بسياري دارد، اما هنوز جاي كار دارد و بايد خيلي از نيروهاي نهفته و پتانسيلش فعال شود.اما بايد بگويم كه امير محمد هيچ وقت از اين برنامه نمي‌رود. يك اشتباهي ما مي‌كنيم اين است كه فردي را كه تجربه دارد كنار مي‌گذاريم و افراد ديگري را مي‌آوريم. اين اشتباه است و من با آن مخالفم .
فرضيايي اظهاد داشت: اگر قرار بود،‌امير محمد برود چرا آمديم برايش زحمت كشيديم؟ امير محمد با تجربه بيشتر مي‌ماند. شايد حضور كمتري داشته باشد ولي پخته‌تر جلوي دوربين مي‌آيد و بچه‌هاي ديگر هم همينطور. من سعي مي‌كنم امير محمدها و پورنگ‌‌هاي ديگري را تربيت كنم. اين يك واقعيت است. من يك روز دورانم به پايان مي‌رسد چه امسال چه چند سال ديگر و چه كسي بايد باشد كه اين راه را ادامه بدهد؟ من تجربه خود را در اختيار افرادي قرار مي‌دهم كه آينده در دستان آنهاست.
وي درباره ساخت برنامه روتين در يك قالب نيز گفت: ساخت 7 سال برنامه روتين، دغدغه‌ها و سختي‌هاي خود را دارد. نه تنها براي من، بلكه براي ساير همكارانم نيز همين طور است و ممكن است دچار خستگي و افسردگي شوند و چون آدمهاي پويايي هستند، به همين بسنده نمي‌كنند كه در يك پله بمانند و نيازمند اين هستند كه براي رفتن به پله بالاتر خود را تجهيز كنند و مستحكم‌تر و قوي‌ تر پيش بروند كه اين هم زمان مي‌برد.
وي ادامه داد: اگر اين برنامه براي مدتي قطع شد، مطمئن باشيد كه اثر مي‌كند. چون نياز به تحول و بازنگري هست و با اجزاء و فرمت جديدي سري جديد ساخته خواهد شد. اين مساله‌اي است كه همه گروه نسبت به ‌آن نظر مثبت دارند و براي ارتقاء گروه بايد اين كار را مي‌كرديم.اين مساله را اشتباه نكنيم كه متاسفانه در رسانه در حال جا افتادن است، بودن روي آنتن به هر قيمتي فايده ندارد. بودن روي آنتن با گفتن حرف جديد و ارائه برنامه نو مفيد است. اگر نشد، همان مقداري كه بوده كافي است و بايد سعي كنيم آن سابقه را خراب نكنيم.
عمو پورنگ درباره سري جديد برنامه‌‌اي كه اجراي آن را سه روز در هفته بر عهده دارد،‌اظهار داشت: اين برنامه، يك برنامه تركيبي است و فضايش فرق مي‌كند و امكان دارد در يك فضاي تروكاژ و انيميشن كار كنيم. ما بايد در كارمان سليقه مخاطب را بالا ببريم و مطابق استانداردهاي جهاني ولي با فرهنگ خودمان كار كنيم. نمي‌خواهيم بگويم كه مي‌خواهيم مثل كشورهاي ديگر باشيم، اما نبايد از آنها هم عقب‌تر باشيم. بايد از همه ابزارها و بسترهاي مناسب براي داشتن يك برنامه خوب و حتي قابل رقابت با برنامه‌هاي كشورهاي ديگر كار كنيم. چه اشكالي دارد؟ زبانمان فرق مي‌كند. اما استانداردهاي ساخت برنامه براي بچه‌ها در همه جاي دنيا از يكسري قانون‌ها تبعيت مي‌كند كه ما هم بايد به آنها نزديك شويم.
وي راجع به سطح برنامه‌هاي تركيبي كودكان در ايران هم گفت: من كارشناس نيستم. فقط مي‌توانم بگويم كه دوستان در حوزه كودك زياد كار مي‌كنند، اما هنوز جاي كار وجود دارد. مطمئن باشيد كه در همه كارها نياز به آزمون و خطا و تجربه است و به حمايت بي‌دريغ و حساسيت بسيار بالاي مسولان در حوزه كودك نياز دارد. چون پايه و اساس يك انسان در تمام زندگي‌اش در دوران كودكي ريخته مي‌شود.
فرضيايي در ادامه گفت و‌گو با فارس تصريح كرد:من برنامه‌هاي كودك كشورهاي مختلف را ديده‌ام. ما نمي‌خواهيم با آنها رقابت كنيم. چون فرهنگ ما با آنها متفاوت است. ولي ما هم مي‌توانيم از همه آن تكنولوژي‌ها استفاده كنيم. ما مي‌توانيم آن تكنولوژي‌ها را در قالب فرهنگ خود قرار دهيم و از آنها بهره ببريم. مثلا به شخصيت‌هاي تام و جري توجه كنيد. همه دنيا آنها را مي‌شناسند. ما هم بايد شخصيت‌هايي خلق كنيم و آنقدر مضامين و داستان‌ها جذاب باشند كه همه دنيا به آنها علاقه‌مند شوند.
وي ادامه داد: دقت نظر و شخصيت‌سازي در برنامه‌هاي موفق دنيا از اهميت ويژه‌اي برخوردار است. در صورتيكه در كشور ما خيلي به آن توجه نمي‌شود و خيلي سطحي است، يا جذابيت تصويري كمي دارد. چون بيشتر به موضوع مي‌پردازند ولي هم موضوع و هم تصوير بايد جذاب باشند. در يك انيميشن ايراني بايد شخصيت‌ها جذابيت داشته باشد و گيرا باشند تا كودكان ابتدا جذب آنها بشوند و بعد به انتقال مفاهيم و پيام‌ها بپردازيم.من معتقدم كه كودك اول بايد تلويزيون را بپذيرد. سرگرم شود، آن را دوست داشته باشد بعد پيام‌ها به او آموزش داده شود.
عمو پورنگ تصريح كرد: به جذب مخاطب و سرگرمي اعتقاد دارم و در كنار آن بايد به كودك آموزش داد و اگر غير از اين باشد، مستقيم‌گويي مي‌شود و كودك تلويزيون را خاموش مي‌كند. يكي از اشتباهات ما در برنامه‌سازي كودك همين مساله است. تا شروع به برنامه‌سازي مي‌كنيم. قصد داريم تمام مفاهيم و پيام‌ها را به او آموزش بدهيم، در صورتيكه خود ما در دوران كودكي شايد بسيار پرخطاتر بوده‌ايم.
وي در پاسخ به اين سوال كه فكر مي‌كنيد چقدر طول بكشد تا افراد ديگري مانند شما دوباره بيايد، گفت:اين را نمي‌دانم. چنين مسائلي نه دست من است و نه دست ديگران. شعار نمي‌دهم، ولي 10 تا 11 سال طول كشيد و تلاش كردم تا به اين مرحله برسم و بگويم كه مي‌توانم اين كار را انجام بدهم. شايد نفر بعد از من هم همين مقدار طول بكشد تا به اين مرحله برسد. من از مسوولان درخواست مي‌كنم كه بيشتر روي اين مساله سرمايه‌گذاري كنند، چون ممكن است سن فرد بالاتر برود يا فرصت‌ها از دست برود. كاش من سال 73 كه رفتم سازمان و پشت درهاي بسته ماندم، كارم را آغاز كرده بودم. البته من اين مسائل را به فال نيك مي‌گيرم كه قدر جايگاه فعلي خود را بيشتر بدانم.فقط اميدوارم كه مسئولان اعتماد كنند و قابليت‌هاي افراد را بيشتر بشناسند.
وي ادامه داد: من عضوي از اين مجموعه هستم و نمي‌توانم همه را تحت نظر داشته باشم. به طور حتم مديراني كه قرار دارند بايد بيشتر به اين نكته توجه كنند، كار براي كودك دلي است. اگر كسي دلش بخواهد كه اين كار را بكند، انجام مي‌دهد. چون هدف تعالي است و هر كس دوست دارد، خودش بايد به اين عرصه بيايد. اگر كسي آمد، من به او تجربيات خود را خواهم داد.
فرضيايي تصريح كرد: اتحاد گروه سازنده در كار نيز از اهميت بالايي برخوردار است. ما وقتي نويسنده مي‌آوريم، پس از 5 سال بار كاري او مشخص است. پس بايد در همين مقطع كار كند و اكيپي در اختيار او قرار گيرد. شخصيت پورنگ هم بايد با برنامه‌ريزي جلو برود. حمايت فكري بشود. در كشورهاي خارجي، يك مجري 20 سال است كه برنامه دارد، ولي همچنان مخاطب‌ها درصد بالايي دارند. اين اتفاق به دليل فكري است كه پشت توليد اين برنامه قرار دارد.مديريت لازم است و بايد مجهز بود. بار علمي، جنبه رواني و ... هم مهم است.

بازگشت به بالا

ArSiN
مسئول
مسئول

27 بهمن ماه ، 1386

ارسالارسال شده در: شنبه، 5 مرداد ماه ، 1387 14:39:49    موضوع مطلب: هنری پاسخ همراه با اعلان

شبكه دو به شبكه كودك تبديل مي‌شود
خبرگزاري فارس: با انحلال گروه كودك شبكه يك سيما و انتقال آن به شبكه دو، شبكه دو به شبكه كودك تبديل مي‌شود.
به گزارش خبرنگار راديو و تلويزيون فارس، شبكه دو سيما با افزايش حجم برنامه‌هاي كودك به زودي به شبكه كودك تبديل خواهدشد.
بنابر اين گزارش، طي تصميم‌گيري مديران سيما، گروه كودك و نوجوان شبكه اول سيما با مديريت «محمد ميركياني» به زودي منحل شده و برنامه‌هايي كه تا به حال از شبكه يك پخش مي‌شدند، به شبكه دو منتقل خواهند شد.
مديريت سيماي كودك شبكه دو كه از اين پس ساعات بيشتري را به پخش برنامه‌هاي ويژه كودكان و نوجوانان خواهد پرداخت، با «محمد ميركياني» خواهد بود.
طي برنامه‌ريزي‌هاي صورت گرفته، شبكه دو سيما به مرور زمان به شبكه كودك تبديل خواهد شد و ساير برنامه‌هاي اين شبكه نيز در همين راستا براي كودك و درباره كودك تهيه و توليد خواهند شد.

بازگشت به بالا

ArSiN
مسئول
مسئول

27 بهمن ماه ، 1386

ارسالارسال شده در: شنبه، 5 مرداد ماه ، 1387 14:42:35    موضوع مطلب: هنری پاسخ همراه با اعلان

"اخراجي‌ها 2" پس از ماه رمضان کليد مي‌خورد
با اضافه شدن شيلا خداداد، مهراوه شريفي‌نيا، رامين پرچمي و نگار فروزنده به گروه بازيگران "اخراجي‌ها 2"، دومين فيلم مسعود ده‌نمکي پس از ماه مبارک رمضان مقابل دوربين مي‌رود.
به گزارش سايت سينمايي سوره ، ده‌نمکي در مورد روند توليد "اخراجي‌ها 2" گفت: اين روزها مشغول انتخاب تعدادي از بازيگران و لوکيشن‌هاي فيلم هستيم تا پس از طي اين مراحل فيلم را پس از ماه مبارک رمضان کليد بزنيم.
وي ادامه داد: از آنجا که فيلم جنگي است، مطمئناً کار در ماه مبارک رمضان دشوار خواهد بود و از همين رو با وجود به پايان رسيدن پيش‌توليد مربوط به کارگرداني و نگارش فيلمنامه، ترجيح مي‌دهيم توليد فيلم را پس از ماه رمضان آغاز کنيم.
ده‌نمکي همچنين از رايزني با برخي نهادها خبر داد و افزود: گروه توليد پروژه مشغول رايزني با ارتش جمهوري اسلامي ايران، سازمان هواپيمايي و انجمن سينماي دفاع مقدس هستند تا با فراهم شدن شرايط همکاري اين بخش‌ها، توليد فيلم در شرايط مطلوبتر اتفاق بيفتد.
اين فيلمساز با تاکيد بر اينکه حساسيت‌هاي زيادي براي توليد "اخراجي‌ها 2" دارد، گفت: با توجه به استقبال مردم از "اخراجي‌ها" انتظار از فيلم جديد بالاتر رفته و همين باعث مي‌شود در توليد آن بيشتر دقت کنم. از همين رو مي‌خواهم کار در شرايط مناسبتر توليد شود و براي کليد زدن عجله ندارم.
وي با اشاره به حضور قطعي محمدرضا شريفي‌نيا و اکبر عبدي در پروژه گفت: با توجه به زماني که براي توليد "اخراجي‌ها 2" در نظر گرفته‌ايم، از اواخر هفته آينده روند عقد قرارداد با بازيگراني که هنوز قرارداد امضا نکرده‌اند، شدت بيشتري مي‌گيرد.

بازگشت به بالا

ArSiN
مسئول
مسئول

27 بهمن ماه ، 1386

ارسالارسال شده در: جمعه، 15 شهريور ماه ، 1387 13:16:01    موضوع مطلب: هنری پاسخ همراه با اعلان

تام كروز در «شرك 4» صداپيشگي مي‌كند
«تام كروز» بازيگر هاليوودي درحال انجام مذاكرات نهايي با سازندگان انيميشن «شرك 4» براي صداپيشگي در اين مجموعه است.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، تام كروز در شرك 4 در نقش يك شخصيت منفي صحبت خواهد كرد.
بنا به اعلام كامينگ سون، «ميكي ميشل» كارگرداني شرك 4 را برعهده خواهد داشت و فيلم‌نامه آن توسط
«جاش كلوزنر» به نگارش درآمده است.
ماجراهاي سري چهارم شرك در زماني رخ مي‌دهند كه شرك تصميم مي‌گيرد به مرداب برگشته و ادامه زندگي خانوادگي‌اش را در آن‌جا ادامه دهد.
از ديگر صداپيشگان شرك 4 مي‌توان به «كامرون دياز» ، «ادي مورفي»، «ميكي ميرز» و «آنتونيو باندراس» اشاره كرد.
«شرك 4 » براي اكران گسترده در 21 مه (اوايل خرداد) سال 2010 ميلادي آماده خواهد شد.

بازگشت به بالا

ArSiN
مسئول
مسئول

27 بهمن ماه ، 1386

ارسالارسال شده در: جمعه، 15 شهريور ماه ، 1387 13:19:10    موضوع مطلب: هنری پاسخ همراه با اعلان

انصراف «تهمينه ميلاني» از داوري جشن سينما
تهمينه ميلاني كارگردان سينما با ارسال يادداشتي از داوري جشن دوازدهم سينماي ايران انصراف داد.
به گزارش خبرگزاري فارس، در حالي كه 10 روز تا جشن دوازدهم سينماي ايران زمان باقي است، «تهمينه ميلاني» كارگردان سينما با ارسال يادداشتي با عنوان «اين خانه قشنگ است ولي خانه من نيست»، انصراف خود را از داوري جشن سينما اعلام كرد.
بنا بر اين گزارش، متن يادداشت «تهمينه ميلاني» به شرح زير است:
"اين خانه قشنگ است ولي خانه من نيست"؛ اينجانب تهمينه ميلاني از داوري جشن خانه سينما انصراف مي‌دهم تا اعتراضي باشد به عدم نمايش فيلم‌هاي همه اعضاي خانواده سينما. با احترام تهمينه ميلاني.

بازگشت به بالا

ArSiN
مسئول
مسئول

27 بهمن ماه ، 1386

ارسالارسال شده در: شنبه، 16 شهريور ماه ، 1387 23:04:27    موضوع مطلب: هنری